Voeling met gezonde voeding door zelf voedingsmiddelen te leren maken.

Skip to content
  • Home
  • Aanbod
    • De afvalvrije keukencyclus
    • Informatie externen
      • Brochures
    • Informatie leerlingen
      • studiemateriaal jaar 1
      • studiemateriaal jaar 2
      • studiemateriaal jaar 3
      • studiemateriaal jaar 4
      • studiemateriaal jaar 5
      • studiemateriaal jaar 6
      • studiemateriaal jaar 7
    • Nieuws Foodlab HK
    • Recepten
      • Andere gefermenteerde dranken dan bier en wijn
      • Azijn
      • Bereidingen met kruiden en wilde planten
      • Bier
      • Boter en andere vetstoffen
      • Brood
      • Chutneys
      • Confituur
      • Gefermenteerde condimenten
      • Gefermenteerde groenten en fruit
      • Gefermenteerde peulvruchten en granen
      • Hummus
      • Inmaken zonder te fermenteren
      • Kaas
      • Likeuren
      • Moleculaire recepten
      • Patisserie, koekjes, chocolade en snoep
      • Perfectie in de nostalgie
      • Pesto
      • Recepten ingediend door leerlingen
      • Roomijs en sorbets
      • Spreads, andere dan tapenades, pesto en hummus
      • Sterke drank
      • Tapenades
      • Vegetarische recepten
      • Visbereidingen
      • Vleesbereidingen
      • Wijn
      • Yoghurt
    • Toetsen leerlingen
      • toetsen 1ste jaar
      • toetsen 2de jaar
      • toetsen 3de jaar
      • toetsen 4de jaar
      • toetsen 5de jaar
      • toetsen 6de jaar
      • toetsen 7de jaar
  • Boekentips
  • Contact
  • Didactische powerpoints
  • Presentatie
  • Privacybeleid
  • Nuttige adressen
shadow

Informatie leerlingen

Verdiepingsleerstof per studiejaar.

Studiemateriaal jaar 1

Studiemateriaal jaar 2

Studiemateriaal jaar 3

Studiemateriaal jaar 4

Studiemateriaal jaar 5

Studiemateriaal jaar 6

Studiemateriaal jaar 7

 

Copyright © 2021 Foodlab HK. All rights reserved.